Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Miller's Anatomy of the Dog , 5th Edition

Stručný popis

Páté vydání je bezkonkurenčními díky jedinečným barevným ilustracím a podrobnými popisy. Usnadňuje zvládnutí složitých podrobností psí morfologie. Obsah byl v komplet aktualizován, aby odrážel nejnovější znalosti týkající se vývoje, struktury a funkce psího těla. Kapitoly v textu jsou logicky organizovány podle tělesného systému a psány kvalifikovanými anatomy s rozsáhlými znalostmi o jednotlivých strukturách. Navíc je zde speciální úvodní kapitola o kategoriích plemen z American Kennel Club, která vám pomůže získat přehled o plemenech psů a jejich určení. Toto nové vydání se také vyznačuje využitím digitální radiologie a zahrnuje upgradované skenování MR a CT v celém textu. Nejvýznamnější jsou však plnobarevné ilustrace expertních ilustrátorů, které vnášejí do života komplexní anatomii zcela originálním a nezapomenutelným způsobem. Tím je publikace neocenitelným referenčním materiálem pro studenty veterinární medicíny, kliniky, techniky, chovatele a ostatní specialisty. Autoři aktualizovali názvosloví v souladu s nejaktuálnější nomenklaturou z Nomina Anatomica Veterinaria (NAV). Aktuální text a bibliografické odkazy na konci každé kapitoly na nejnovější literaturu nabízejí snadný přístup ke všem primárním zdrojům informací pro další studium a interpretaci.
Kapitoly jsou logicky uspořádané podle systému těla.
Novinka v této edici
Spolueditor John W. Hermanson se připojil k týmu Evans a de Lahunty, aby poskytl další odborné znalosti v oblasti anatomie a srovnávací anatomie.
Do textu je začleněna vylepšená digitální radiologie se zvláštním důrazem na skenování MR a CT.

Autor: Hermanson & de Lahunta

Cena s DPH:  asi 4482 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelElsevier Saunders
ISBN9780323676687
VydáníV. vydání duben 2019
Vazbapevná
Počet stran
Popis

Featuring unparalleled full-color illustrations and detailed descriptions, Miller and Evan’s Anatomy of the Dog, 5th Edition makes it easy to master the intricate details of canine morphology. Content has been updated throughout the text to reflect the latest knowledge regarding the development, structure, and function of the canine body. Chapters in the text are logically organized by body system and written by expert anatomists who lend their extensive knowledge of particular structures. Plus, there’s a special introductory chapter on breed categories from the American Kennel Club to help you understand dog breeds and how they are determined. This new edition also features an enhanced focus on digital radiology and includes upgraded MR and CT scans throughout the text. Most notably, however, are the elaborate full-color illustrations by expert medical illustrators that bring complex anatomy to life in a way that no other vet text can. Overall, Miller and Evan’s Anatomy of the Dog is an invaluable reference for veterinary students, clinicians, technicians, breeders, and animal specialists alike.

Obsah
1. The Dog and Its Relatives1
2. Prenatal Development13
3. The Integument64
4. The Skeleton86
5. Arthrology176
6. The Muscular System207
7. The Digestive Apparatus and Abdomen319
8. The Respiratory System388
9. The Urogenital System416
10. The Endocrine System469
11. The Heart and Arteries495
12. The Veins582
13. The Lymphatic System616
14. Introduction to the Nervous System650
15. The Autonomic Nervous System663
16. The Spinal Cord and Meninges679
17. The Spinal Nerves704
18. The Brain757
19. The Cranial Nerves814
20. The Ear839
21. The Eye858
Index912