Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Laboratory Procedures for Veterinary Technicians, 7th Edition

Stručný popis

Publikace pokrývá široké spektrum laboratorních postupů, které veterinární technici musí efektivně provádět v praxi. Komplexní obsah představuje základy mikrobiologie, hematologie, analýzy moči, imunologie a cytologie, spolu s laboratorními postupy používanými k provádění nejpoužívanějších testů, jako je kompletní krevní obraz, analýza moči a imunologické testy. Důkladně aktualizované vydání obsahuje rozšířenou kapitolu Kontrola kvality a vedení záznamů spolu s nejnovějšími pokroky ve veterinárních klinických postupech, které vás připraví na skutečnou laboratorní práci.
Klíčové vlastnosti
Poskytuje nejnovější informace potřebné k úspěšnému provedení širokého spektra laboratorních testů, včetně kompletního krevního obrazu, analýzy moči a imunologických testů.
Krok za krokem políčka procedur nabízejí rychlý přístup ke dovednostem, které musíte vykonávat během vzdělávacího programu, a také k procedurám, které běžně provádějí veterináři v soukromé praxi.
Úplný slovník pojmů na konci textu nabízí přesné a stručné definice.
Vet Tech Threads vám přináší úvody, doporučenou literaturu, přehledné poznámky techniků, cíle učení, obrysy kapitol, klíčové termíny a glosář pro snadnou orientaci v kapitolách.
Novinka tohoto vydání:
Zcela aktualizovaný obsah v celém textu odráží nejnovější pokroky ve veterinárních klinických laboratorních postupech pro zlepšení péče o pacienty a zvýšení příjmů pro praxi.
Důkladně aktualizovaná a rozšířená kapitola Kontrola kvality a vedení záznamů zajišťuje, že v této důležité oblasti máte nejnovější informace.
Sekce imunologie obsahuje nejnovější informace v této rychle rostoucí oblasti veterinární techniky.

Autor: Margi Sirois, EdD, MS, RVT, LAT, Wright Career College, Overland Park, Kansas, USA

Cena s DPH:  asi 2310 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelElsevier Saunders
ISBN9780323595384
VydáníVII. vydání 2019
Vazbabrožovaná
Počet stran433
Popis

Ensure you're at your clinical best!Laboratory Procedures for Veterinary Technicians, 7th Edition covers the broad spectrum of laboratory procedures that veterinary technicians need to perform effectively in the practice setting. Comprehensive content presents the fundamentals of microbiology, hematology, urinalysis, immunology, and cytology, along with the laboratory procedures used to perform the most widely used tests such as complete blood count, urinalysis, and immunologic assays. This thoroughly updated edition includes an expandedQuality Controland Record Keepingchapter along with the latest advances in veterinary clinical procedures to prepare you for real-life laboratory work.

Obsah