Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Mosby's Comprehensive Review for Veterinary Technicians , 5th Edition

Stručný popis

Publikace je určena pro střední veterinární personál, který si prohlubuje svoje znalosti a připravují se na náročné Národní zkoušky veterinárního technika (VTNE). Tato edice obsahuje uživatelsky příjemný formát osnov, který pomáhá vizuálně rozebírat informace pro lepší porozumění dané problematiky. Pokrývá klíčové pojmy v základních a klinických vědách, klinických aplikacích, péči o pacienty a výživě, anestezii a farmakologii, lékařském a chirurgickém ošetřovatelství a kritické péči a informací o léčbě bolesti. Zahrnuje psy, kočky, velká zvířata, ptáky, plazy a laboratorní zvířata. Pro prohloubení a ověření znalostí obsahuje toto nové vydání studijní režim na webu Evolve, který zahrnuje 500 otázek s přezkoumáním a zkušební režim s testovacím prostředím podobným tomu, s jakým se setkáte při přijímání VTNE. Aktualizovány byly kapitoly o nouzových postupech, analýze moči a hematologii, hygieně, sterilizaci a dezinfekci, výživě a krmení malých i velkých zvířat a exotické zvířat. Digitální část kapitoly Radiografie byla rozšířena.
Komplexně zahrnuje všechny oblasti veterinární technologie, jako jsou: základní a klinické obory, klinické aplikace; péče o pacienta, ošetřovatelství a výživa; anestézie a farmakologie; a odborné praxe a problémy. Uživatelsky přívětivý formát osnov zajišťuje, že obsah lze rychle pochopit a napomáhá třídit a seskupovat informace. Plně barevný formát zahrnuje barevné fotografie, které podporují pochopení a rozpoznávání základních pojmů včetně histologie, hematologie, diagnostické mikrobiologie a mykologie, virologie, analýzy moči a parazitologie.
Snadno čitelné souhrny podporují vizuální studenty a slouží jako užitečné nástroje pro studium. Podrobné dodatky vám poskytují rychlý přístup k užitečným zdrojům pro veterinární techniky.
Novinka v této edici
Obsah mapovaný na domény, úkoly a prohlášení o znalostech VTNE vás připraví na převzetí VTNE.
Kapitola o použití a péče o endoskopická zařízení, ultrazvuk a jiné zobrazovací modality .

Autor: Monica M. Tighe , RVT, BA, St. Clair College of Applied Arts and Technology, Windsor, Ontario, Kanada a Marg Brown , RVT, ložní Ad Ed, Penn Foster College, Scranton, Pensylvánie, aktivním členem Asociace Ontario veterinárních techniků a Asociace pedagogů veterinárních techniků

Cena s DPH:  asi 2145 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelElsevier Saunders
ISBN9780323596152
VydáníV. vydání 2019
Vazbabrožovaná
Počet stran791
Popis

Master critical concepts to succeed on your certification exam!Mosby's Comprehensive Review for Veterinary Technicians, 5th Edition is the ideal review tool which reflects the most recent changes to the Veterinary Technician National Exam (VTNE). This edition features a user-friendly outline format that helps break down information visually for better comprehension of the material. Coverage reinforces key concepts in basic and clinical sciences, clinical applications, patient management and nutrition, anesthesia and pharmacology, medical and surgical nursing, and critical care, and information on pain management. Wide-ranging coverage includes dogs, cats, large animals, birds, reptiles, and laboratory animals. To ensure the most meaningful review, this new edition features a study mode on the Evolve site that includes 500 review questions and an exam mode with a computer-based testing environment similar to what you will encounter when taking the VTNE.

Obsah