Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Self-Assessment Color Review Cattle & Sheep Medicine

Stručný popis

Covers all aspects of cattle and sheep medicine
Problem-oriented selfassessment format
Superb colour illustrations
The latest addition to the highly regarded and respected series of Veterinary Self-Assessment Color Review aims to cover all aspects of cattle and sheep medicine. The 222 illustrated clinical cases are divided equally between cattle and sheep. The cases appear randomly to reflect real life practice and are presented as integrated questions, photographs and detailed explanatory answersto educate not just to test. The book will appeal to professionals in practice and in universities, and to veterinary students.

Autor: Philip R. Scott

Cena s DPH:  asi 1077 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelPlot
ISBN9781840761269
Vydání2010
Vazbabrožovaná
Počet stran240
Popis

Další z řady obrázkových testů je tentokrát věnován pouze onemocnění skotu a ovcí. Autorem je uznávaný specialista a autor mnoha publikací Philip R. Scott Philip R. Scott, BVMand S, Mphil, DVM and S, DSHO, FRCVS, DiplECSRHM, DiplECBHM, FHEA, Royal (Dick) School of Veterinary Studies Easter Bush Veterinary Centre Easter Bush, Nr Roslin, Midlothian, UK. Kniha zachovává přehledné uspořádání svých předchůdkyň, tedy že po stránce otázek vždy následuje stránka odpovědí. Případy jsou řazeny zcela náhodně, až chaoticky: V praxi se také pacienti ukázněně neřadí podle etiologií a navíc tento systém umožňuje pročítat knihu od začátku do konce, aniž by byl čtenář unaven opakováním podobných případů jdoucích po sobě. Na začátku knihy nicméně najdeme shrnutí prezentovaných problémů podle jejich typu v podobě stručného rejstříku. Podrobný rejstřík samozřejmě nechybí na konci knihy.
Obrázkové testy pochopitelně nelze vzhledem ke svému charakteru považovat za učebnici, jsou však velmi vítaným studijním doplňkem pro veterinární lékaře a studenty s hlubším zájmem o medicínu přežvýkavců. Publikace tohoto typu předpokládá předchozí systematické vzdělání v oboru. Obrázkové testy však již mnohokrát prokázaly svoji užitečnost v procvičování diagnostiky a terapie na podkladě kontaktu s nejryzejší praxí a proto jsou mezi praktiky velmi oblíbeny.

Obsah