Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Self-Assessment Color Review of Equine Reproduction and Stud Medicine

Stručný popis

Tato publikace byla přeložena do češtiny a je v distribuci nakladatelství Medicus veterinarius pod názvem: Otázky a odpovědi ve vet. medicíně: Veterinární problematika reprodukce a chovu koní ISBN 8090222455.

Autor: Jonathan Pycock, University of Utrecht, The Netherlands

Cena s DPH:  asi 1320 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelPlot
ISBN9781874545446
Vydání1996
Vazbabrožovaná
Počet stran224
Popis

Další ze série praktických testů z oblasti equinní reprodukce a andrologie obsahuje celkem 217 otázek a odpovědí. Autorem dílem je specialista na equinní medicínu z univerzity v Utrechtu z Nizozemska a dalších 22 spoluautorů. Publikace obsahuje otázky z oblasti medicínských problémů klisen na témata potrat (9), anatomie (16), pohlavní akt (11), interní medicína (7), porod (18), gravidita (11), chirurgie (11) a sonologie (31). Z oblasti koňské pediatrie jsou rozebírány problémy interní medicíny (33), neortopedické chirurgie (7), oftalmologie (8), ortopedie (20) a sonologie (10). Andrologie, umělá inseminace a odběr semena jsou obsaženy ve 14 otázkách. Problematikou pohlavního aktu ze strany hřebce (5) a chirurgie hřebce (11) je publikace ukončena.
Předností této publikace jsou vyjímečně rozsáhlé a podrobné odpovědi. Stejně tak jako ostatní díly z této série plní kniha funkci nejen ověřování dosud nabytých znalostí, ale
i solidního vzdělávacího zdroje. Vzhledem ke skutečnosti, že jsou zvlášť vybrány časté případy, je kniha vhodná především pro praktické veterinární lékaře a studenty.

Obsah