Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Self-Assessment Color Review Rabbit Medicine and Surgery

Stručný popis

Čtenářům se do ruky dostává přepracované druhé vydání králičí medicíny z edice vzdělávacích obrazových přehledů. Uznávaný autorská kolektiv předních světových specialistů čerpal z odborných zkušeností svých pracovišť a svých kolegů. To jim umožnilo sestavit publikaci s 230 novými otázkami a odpověďmi pokrývající problematiku diagnostiky, terapie a chirurgických technik u králíků. Podrobně je diskutována i otázka analgézie u těchto zvířat. Dále je zahrnuta široká škála témat od biologie, chovu. Publikace je bohatě ilustrována, což umožňuje lépe pochopit danou problematiku. Svým uspořádáním je excelentní nejen pro praktické veterinární lékaře, kteří si při studiu této publikace tříbí své znalosti, ale umožňují studentům a zájemcům o postgraduální studium prohloubit své znalosti. Toto nové vydání nabízí zvýšený důraz na vyspělejší diagnostické a zobrazovací techniky. Publikace se stane zajisté neocenitelným zdrojem informací pro ty, kteří se specializují na nemoci králíků. Lepší přehlednost umožňuje nejen detailní rejstřík, ale i seznam jednotlivých otázek dle okruhů dané problematiky. V USA a Velké Británii jsou malí hlodavci třetí největší populaci domácích mazlíčků chovaných v domácnostech po pobavení. Samozřejmostí je, že tato klientela vyžaduje vysoký standard poskytované veterinární péče Široká škála 230 případů zahrnuje témata od základní biologie, přes diagnostické, terapeutické a chirurgické postupy. Často jsou diskutovány postupy neodkladné péče a analgézie u králíků. Přehledným grafickým zpracováním se tato publikace stává referenční příručkou a zdrojem informací tohoto stále se dynamicky se rozvíjejícího se oboru veterinární medicíny. Svým zpracováním umožňuje uživateli si otestovat nezávisle své zkušenosti a aktualizovat si své poznatky. Publikace je bohatě ilustrována kvalitními barevnými fotografiemi.

Autor: Emma Keeble, Anna Meredith, Jenna Richardson

Cena s DPH:  asi 1221 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelCRC Press
ISBN9781498730792
VydáníII. vydání 2016
Vazbabrožovaná
Počet stran
Popis

Features
· Covers diagnostic, medical, and surgical techniques
· Discusses emergency care and analgesia
· Draws on the expertise of world-renowned specialists
· Includes 230 new and updated cases with detailed questions and answers
Summary
In both the UK and US rabbits are the third most popular mammalian pet after cats and dogs. This has led both to the expectation of high quality veterinary care and great improvements in the medical and surgical management of rabbits.
Rabbit Medicine and Surgery: Self-Assessment Color Review covers a wide range of topics from basic biology and husbandry to advanced diagnostic, medical, and surgical techniques. It is a practical, easy-to-read, and illustrated reference book useful in the clinical setting to help diagnose and treat clinical cases. It is also useful as a revision guide to test the knowledge of those taking examinations in exotic animal medicine.
This new edition offers an increased emphasis on more advanced diagnostic and imaging techniques as well as recent advances in emergency care, analgesia, and surgery. Written by practitioners with many years of experience treating rabbits, this edition includes 230 new and updated cases in random order, as they would be presented in practice. Each case includes questions with answers that fully explore the disease or disorder in question. It is an invaluable resource for all those working with pet rabbits.

Obsah
Questions1
Answers99
Index233