Internetové knihkupectví s veterinární tématikou

Detail zboží

Veterinary Clinics of North America: Small Animal Practice: Small Animal Nutrition

Stručný popis

Toto číslo Veterinary Clinics of North America: Small Animal Practice je věnováno výživě malých zvířat. Kolektiv uznávaných odborníků v tomto čísle řeší problematiku: výhody a nevýhody komerčních krmiv pro domácí zvířata, klady a zápory doma připravovaného a syrového krmiva pro domácí mazlíčky, udržitelnost krmiv pro domácí zvířata, výživa fretek, králíků a hlodavců, mikrobiom a jak jej může strava ovlivnit, vápník, fosfor a vitamín D, výživa a management senior jako domácích mazlíčků, aktuální informace o léčbě obezity, nutriční management pro pacienty s onemocněním gastrointestinálního traktu, nutriční management pro pacienty s onemocněním ledvin, nutriční management pro pacienty s kognitivními a mozkovými poruchami, nutriční požadavky onkologických, kachektických pacientů, nutriční management pacientů hospitalizovaných a rehabilitovaných. Tradiční přehledná grafická úprava z této publikace vytvořilo jedinečný zdroj informací tohoto oboru.

Autor: Dottie Laflammeová

Cena s DPH:  asi 1748 Kč
Zboží není skladem
Přesná cena bude sdělena na základě Vaší nezávazné objednávky.
Základní informace
NakladatelElsevier Saunders
ISBN9780323778671
Vydání2021
Vazbapevná
Počet stran227
Popis

This issue of Veterinary Clinics: Small Animal Practice, guest edited by Dr. Dottie Laflamme, is dedicated to Small Animal Nutrition. Topics in this issue include, but are not limited to, Discussing nutrition with clients; Pros and cons of commercial pet foods; Pros and cons of home-prepared and raw pet foods; Sustainability and pet food; Nutrition for pocket pets; The microbiome and how diet can influence it; Calcium, phosphorus and vitamin D; Senior pet nutrition and management; Update on obesity management; Nutritional management for patients with GI diseases; Nutritional management for patients with renal disease; Nutritional management for patients with cognitive and brain disorders; Nutritional Concerns for Cancer, Cachexia, and Frailty; and Nutritional management for intensive care, rehabilitation, and recovery.

Obsah
Talking About Dog and Cat Nutrition with Clients.517
Pros and Cons of Commercial Pet Foods (including Grain/Grain Free) for Dogs and Cats.529
Insights into Commercial Pet Foods551
Sustainability and Pet Food: Is There a Role of Veterinarian?563
Nutriotion for Pocket Pets (Ferrets, Rabbits and Rodents)583
The Gut Micribiome of Dogs and Cats and the Influence of Diet.605
Calcium, Phosphorus and Vitamin D in Dogs and Cats: Beyond the Bones.623
Senior Pet Nutrition and Management.635
Canine and Feline Obesity Management.653
Nutritional Management for Dogs and Cats with Gastrointestinal Diseases.669
Nutritional Management for Dogs and Cats with Chronic Kidney Disease685
Nutritional Management of Behavioral and Brain Disorders in Dogs and Cats711
Nutritional Concern for Cancer, Cachexia, Frailty, and Sarcopenia in Canine anad Feline Pets725